Τρόποι πληρωμής

Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία:

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ABC-MOBILE
Μπορείς να παραγγείλεις τα προϊόντα, που είναι διαθέσιμα, από το eshop ή μέσω τηλεφωνου και να τα παραλάβεις από το κατάστημα μας μέχρι το τέλος ωραρίου της ίδιας ημέρας. Σε αυτή την περίπτωση θα τιμολογηθείς με την τιμή WEB του προϊόντος! Moναδικη σου υποχρέωση, να είσαι ή να γίνεις μέλος του abc-mobile.gr!

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 2,00€ (+ΦΠΑ).

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ALPHA ΒΑΝΚ Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού:
IBAN: GR25 0140 7270 7270 0232 0000 200

EUROBANK EFG Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού:
IBAN: GR2202601240000350101001332

ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού:
IBAN: GR07 0172 2280 0052 2806 8087 090

Δικαιούχος (για όλους τους λογαριασμούς): ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Αφού γίνει η κατάθεση, στη συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης, αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 2 ημερολογιακών ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται άνευ αποζημίωσης και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως ουδέποτε γενόμενη. Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.